Thuis Productenhet industriële materiaal van de waterreiniging

500T/D het industriële Hulpmiddel van de het Materiaal Medische Waterzuiveringsinstallatie van de Waterreiniging

Certificaat
China Foshan Hongjun Water Treatment Equipment Co., Ltd. certificaten
China Foshan Hongjun Water Treatment Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Grote mensen, groot bedrijf, de goede dienst

—— Maximum Vita

De werkgever is ingenieur zelf! En hij is zeer professioneel en ervaren.

—— M. Laowan

Ik kan en het systeem testen vóór levering komen, en de ingenieur is zeer geduldig om me te onderwijzen hoe te om het te gebruiken. Ik voel tevreden.

—— Al Sugri

Ik ben online Chatten Nu

500T/D het industriële Hulpmiddel van de het Materiaal Medische Waterzuiveringsinstallatie van de Waterreiniging

500T/D het industriële Hulpmiddel van de het Materiaal Medische Waterzuiveringsinstallatie van de Waterreiniging
500T/D het industriële Hulpmiddel van de het Materiaal Medische Waterzuiveringsinstallatie van de Waterreiniging 500T/D het industriële Hulpmiddel van de het Materiaal Medische Waterzuiveringsinstallatie van de Waterreiniging 500T/D het industriële Hulpmiddel van de het Materiaal Medische Waterzuiveringsinstallatie van de Waterreiniging 500T/D het industriële Hulpmiddel van de het Materiaal Medische Waterzuiveringsinstallatie van de Waterreiniging

Grote Afbeelding :  500T/D het industriële Hulpmiddel van de het Materiaal Medische Waterzuiveringsinstallatie van de Waterreiniging

Productdetails:
Plaats van herkomst: Guangdong, China (Vasteland)
Merknaam: HJ
Certificering: ISO 9001,ISO18001,ISO14001,CE
Modelnummer: Aangepast
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 eenheid/Eenheden
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Karton of houten geval
Levertijd: 7-10days na betaling kwam aan
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 reeksen per jaar

500T/D het industriële Hulpmiddel van de het Materiaal Medische Waterzuiveringsinstallatie van de Waterreiniging

beschrijving
Lichaamsmateriaal: Koolstofstaal Productiecapaciteit: 500-100000T/D
De Belangrijkste onderdelen: Aërobe tank + anaërobe tank + sedimentatietank + materiaalruimte Voltage: 220v/380v
Pijpleidingsmateriaal: Koolstofstaal
Hoog licht:

500T/D het industriële Materiaal van de Waterreiniging

,

ISO 9001 het Industriële Materiaal van de Waterreiniging

Geïntegreerd behandelings van afvalwatermateriaal, onbeheerde automatisering, hoge integratie

Het medische Materiaal Op grote schaal van de Water Geïntegreerde Waterzuiveringsinstallatie

一, Processtroom van het medische materiaal van de waterbehandeling:

1. Het het ziekenhuisafvalwater gaat goed eerst het net in. De rol van het net is hoofdzakelijk het drijven en corpusculaire kwestie in de riolering te onderscheppen, de verwerkingslading van verder materiaal te verminderen en de normale bedrijfsvoering van de pomp te beschermen.

 

2. Het water die uit het traliewerk komen wordt opgeheven aan de regelende tank door een opheffende pomp. De functie van de regelende tank is de waterkwaliteit en het watervolume aan te passen, zodat het water bij verschillende tijden en verschillende waterkwaliteit volledig wordt gemengd om ervoor te zorgen dat de waterkwaliteit en het watervolume die het verdere materiaal ingaan eenvormig en verenigbaar zijn. Een bepaalde lading kan worden verminderd, zodat de gehele reeks van verwerkingsmateriaal hoge ladingsschokken in een korte tijd kan weerstaan.

 

3. om SS te verhinderen in de aanpassingstank te regelen, installeer verscheidene verluchtingsslangen in de aanpassingstank om een bewegende rol te spelen. Tegelijkertijd, heeft de aanpassingstank de functies van hydrolyse en verzuringstanks, die sommige macromolecular organische verontreinigende stoffen in kleine moleculaire verontreiniging kunnen degraderen. Het verwijdert sommige organische verontreinigende stoffen.

 

4. Het water van de regelende tankstromen aan de hydrolyse en verzuringstank van het geïntegreerde materiaal van de het ziekenhuisbehandeling van afvalwater, anaërobe spijsvertering van het macromolecular organische stof dat niet gemakkelijk om in klein moleculair organisch stof is te ontbinden dat gemakkelijk is te ontbinden, en het afvalwater gaat dan de tank van de contactoxydatie, in de Opstelling van de verluchtingstank de in vuller en gebruikt het als drager van biofilm. Na wordt geoxydeerd, het afvalwater om behandelde stromen door de vuller aan een bepaald stroomtarief en contacten met biofilm te zijn. Biofilm en de opgeschorte geactiveerde modder werken samen om het afvalwater te zuiveren.

 

5. Het biologisch behandelde afvalwater stroomt in de sedimentatietank, en de bovendrijvende substantie na de sedimentatiestromen in de desinfectietank. Na wordt gedesinfecteerd door chloordioxyde, wordt het gelost tot de norm.

 

二, Principes van behandeling van afvalwater voor het medische materiaal van de waterbehandeling:

1. Het principe van gehele procesbeheersing. Controleer het gehele proces van de generatie, de behandeling en de lossing van de het ziekenhuisriolering.

 

2. Het principe van vermindering. De interne hygiëne en het veiligheidsbeheerssysteem van het ziekenhuis zullen strikt gecontroleerd worden, en de bron van riolering en riolering zal strikt gecontroleerd worden en gescheiden. De binnenlandse riolering en de afdelingsriolering in het ziekenhuis zullen afzonderlijk worden verzameld, d.w.z., broncodebeheer, schoonmaken en afleidingsactie. Het is strikt verboden om het ziekenhuisriolering en riolering in het riool naar believen weg te doen.

 

3. Het principe van lokale behandeling. om verontreiniging en kwaad tijdens het vervoer van het ziekenhuisriolering te verhinderen moet het ter plaatse in het ziekenhuis worden behandeld.

 

4. Classificatierichtlijnen. Volgens de de aard van het ziekenhuis, de schaal, bestemming van de afvalwaterlossing en de regionale verschillen, is de het ziekenhuisbehandeling van afvalwater geclassificeerd en geleid.

 

5. Het principe om naleving van risicocontrole te combineren. Overweeg in het algemeen ruim de basiseisen ten aanzien van de lossing van de rioleringsziekenhuizen en de infectieziekteziekenhuizen, en versterk tegelijkertijd de voorlichting van risicocontrole, en verbeter de capaciteit om aan noodsituaties in termen van procestechnologie, techniekbouw, en supervisie en beheer te antwoorden.

 

6. Ecologische veiligheidsprincipes. Verwijder effectief gifstof en schadelijke stoffen in riolering, verminder de generatie van desinfectiebijproducten tijdens het behandelingsproces, controleer bovenmatige chloor in de aftakking, en bescherm de veiligheid van het ecologische milieu.

 

500T/D het industriële Hulpmiddel van de het Materiaal Medische Waterzuiveringsinstallatie van de Waterreiniging 0

 

Van de het Waterbehandeling van Foshanhongjun het Materiaalco., Ltd - de Professor van de Waterbehandeling

 

Van de het Waterbehandeling van Foshanhongjun het Materiaalco., Ltd is een professionele het materiaalfabrikant van de waterbehandeling met meer dan 15 jaar ervarings, zich specialiseert in het ontwerp van de waterbehandeling, vervaardiging, installatie, technologuontwikkeling en ook verkoopsteun in dit lin.

Onze filosofie is „Usig de meest geavanceerde technologie, het hoogste kwaliteit enginering en de beste de dienst hoogstens reasonale prijs“ verstrekt.

 

Wij verheugen ons op het samenwerken met u.

Contactgegevens
Foshan Hongjun Water Treatment Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: hongjun

Tel.: +8618823149433

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)