Bericht versturen
Thuis ProductenDe Reinigingsmateriaal van het omgekeerde Osmosewater

Pas 100 Ton Ultrapure Reverse Osmosis Equipment aan

Certificaat
China Foshan Hongjun Water Treatment Equipment Co., Ltd. certificaten
China Foshan Hongjun Water Treatment Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Grote mensen, groot bedrijf, de goede dienst

—— Maximum Vita

De werkgever is ingenieur zelf! En hij is zeer professioneel en ervaren.

—— M. Laowan

Ik kan en het systeem testen vóór levering komen, en de ingenieur is zeer geduldig om me te onderwijzen hoe te om het te gebruiken. Ik voel tevreden.

—— Al Sugri

Ik ben online Chatten Nu

Pas 100 Ton Ultrapure Reverse Osmosis Equipment aan

Pas 100 Ton Ultrapure Reverse Osmosis Equipment aan
Pas 100 Ton Ultrapure Reverse Osmosis Equipment aan Pas 100 Ton Ultrapure Reverse Osmosis Equipment aan Pas 100 Ton Ultrapure Reverse Osmosis Equipment aan

Grote Afbeelding :  Pas 100 Ton Ultrapure Reverse Osmosis Equipment aan

Productdetails:
Plaats van herkomst: Guangdong, China (Vasteland)
Merknaam: HJ
Certificering: ISO 9001,ISO18001,ISO14001,CE
Modelnummer: Aangepast
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 eenheid/Eenheden
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Karton of houten geval
Levertijd: 7-10days na betaling kwam aan
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 reeksen per jaar

Pas 100 Ton Ultrapure Reverse Osmosis Equipment aan

beschrijving
Lichaamsmateriaal: SS304 of FRP Productiecapaciteit: 0.5-10000 Ton Per Hour
Controle: automatisch of hand pomp: CNP of Grundfos
Membraan: Hol Vezelmembraan Gebied: Klein gebied
Hoog licht:

Het Materiaal van de Ultrapure Omgekeerde Osmose

,

100 Ton Reverse Osmosis Equipment

,

Het Materiaal van de het Waterreiniging van SS304 RO

 

Hoog - de kwaliteitsinstallatie past Omgekeerde Osmosemateriaal aan 0.5-100 Ton Large Ultrapure Water Equipment

 

Hoofdprocesstroom

 

de filter van verschillende media - waterontharder - veiligheidsfilter - omgekeerde osmose - ultraviolet - ozondesinfectie


1. Ruw (facultatieve) watertank
Opslag van ruw die water, wordt gebruikt om grote sedimentdeeltjes en andere sedimenteerbare substanties in het water te storten. Tegelijkertijd, is het effect van onstabiele waterdruk in de ruwe waterpijp op het systeem van de waterbehandeling als buffer opgetreden voor. (Zoals de reactie van de druksensor door te lage of ook hoogwaterdruk die wordt veroorzaakt).

 

2. Ruw waterpomp
De constante druk van de systeemwatervoorziening, stabiele watervoorziening.

 

3. De filter van verschillende media
De filter met veelvoudige filterlagen wordt hoofdzakelijk gebruikt om het materiaal met deeltjes boven 20um, zoals slib, roest, colloïdale kwestie, opgeschorte kwestie, enz. te verwijderen in het ruwe water. De handklepcontrole of het volledig automatische controlemechanisme kan voor het polijsten en het normaliseren worden gebruikt. Een reeks verrichtingen zoals het spoelen. Verzeker de waterkwaliteit van het materiaal en verleng de levensduur van het materiaal.

 

4. Geactiveerde koolstoffilter
Het systeem gebruikt een notedop geactiveerde koolstoffilter. De geactiveerde koolstof kan niet alleen elektrolytionen adsorberen, maar ook ionenuitwisselingsadsorptie uitvoeren. De geactiveerde koolstofadsorptie kan de zuurstofconsumptie (COD) van kaliumpermanganaat van 15mg/L (O2) tot 2~7mg/L (O2) ook verminderen. Bovendien de concentratie van geadsorbeerde replicatie op de oppervlakteverhogingen toe te schrijven aan het adsorptieeffect. Het speelt een katalytische rol, verwijdert pigment, eigenaardige geuren, een hoop van biochemisch organisch stof in water, vermindert de overblijvende chloorwaarde van water en pesticideverontreinigende stoffen, en verwijdert trihalides (THM) en andere verontreinigende stoffen in water. Een reeks handelingen zoals het polijsten en positieve was kan met handklepcontrole of volledig automatisch controlemechanisme worden uitgevoerd. Verzeker de waterkwaliteit van het materiaal en verleng de levensduur van het materiaal. Tegelijkertijd, heeft het materiaal een automatisch onderhoudsysteem, en de bedrijfskosten zijn zeer laag.

 

5. Ionen zacht wordend systeem/het doseren systeem
Het R/O-apparaat is voor de geconcentreerde lossing van opgeloste vaste lichamen en het gebruik van zoet water, en om CaCO3, MgCO3, MgSO4, CaSO4, BaSO4, SrSO4, SiSO4 te verhinderen van het verschijnen aan de geconcentreerde waterkant, vooral de geconcentreerde waterkant van de laatste membraanmodule van het omgekeerde osmosemateriaal. Het concentratieproduct is groter dan zijn constante van de evenwichtsoplosbaarheid en kristalliseert uit, die de originele kenmerken van het membraan beschadigt. Alvorens de module van het omgekeerde osmosemembraan in te gaan, zou een ionen zacht wordend apparaat of een passend bedrag van schaalinhibitor moeten worden gebruikt om de kristallen van carbonaat, SiO2, en sulfaat te verhinderen. Precipitaat.

 

6. Precisiefilter
Een precisiefilter wordt gebruikt om overblijvende opgeschorte vaste lichamen, niet-gebogen deeltjes, colloïden en andere substanties in het inkomende water te verwijderen, makend het RO-systeem en andere verdere veiliger en betrouwbaardere materiaalverrichtingen. Het filterelement is een geblazen de filterelement dat van 5um smelting, is het doel de onzuiverheden te verwijderen groter dan 5um door de hogere filtereenheid wordt gelekt. Verhinder het het omgekeerde osmosemateriaal in te gaan om de oppervlakte van het membraan te beschadigen, daardoor beschadigend de ontziltingsprestaties van het membraan.

 

7. Omgekeerde osmosesysteem
Het omgekeerde osmosemateriaal gebruikt genoeg druk om het oplosmiddel (gewoonlijk water) in de oplossing door het omgekeerde osmosemembraan (of semipermeabel membraan) te scheiden. Omdat dit proces tegengesteld aan de richting van natuurlijke osmose is, wordt het genoemd omgekeerde osmose. De omgekeerde osmosemethode kan aan allerlei ruw water met zoutgehalte, vooral in het project van de waterbehandeling met hoog zoutgehalte aanpassen, kan het goede technische en economische voordelen verkrijgen. De omgekeerde osmosemethode heeft ontziltingstarief, hoog terugwinningstarief, stabiele verrichting, kleine voetafdruk, en eenvoudige verrichting verbeterd. Terwijl het omgekeerde osmosemateriaal zout verwijdert, verwijdert het ook het grootste deel van de bacteriën, de colloïden en het grote molecuulgewichtorganische stof.

 

8. (Facultatieve) ozonsterilisator/ultraviolette sterilisator
Dood de bacteriën door secundaire verontreiniging worden geproduceerd en verzeker volledig de sanitaire indicatoren van het gebeëindigde water dat.

 

 

Pas 100 Ton Ultrapure Reverse Osmosis Equipment aan 0

Contactgegevens
Foshan Hongjun Water Treatment Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Candie Liang

Tel.: +8618823149433

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)