Thuis ProductenDe Reinigingsmateriaal van het omgekeerde Osmosewater

Enige Dubbele Zuivere het Watermachine van de Stadium Omgekeerde Osmose RO

Certificaat
China Foshan Hongjun Water Treatment Equipment Co., Ltd. certificaten
China Foshan Hongjun Water Treatment Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Grote mensen, groot bedrijf, de goede dienst

—— Maximum Vita

De werkgever is ingenieur zelf! En hij is zeer professioneel en ervaren.

—— M. Laowan

Ik kan en het systeem testen vóór levering komen, en de ingenieur is zeer geduldig om me te onderwijzen hoe te om het te gebruiken. Ik voel tevreden.

—— Al Sugri

Ik ben online Chatten Nu

Enige Dubbele Zuivere het Watermachine van de Stadium Omgekeerde Osmose RO

Enige Dubbele Zuivere het Watermachine van de Stadium Omgekeerde Osmose RO
Enige Dubbele Zuivere het Watermachine van de Stadium Omgekeerde Osmose RO Enige Dubbele Zuivere het Watermachine van de Stadium Omgekeerde Osmose RO Enige Dubbele Zuivere het Watermachine van de Stadium Omgekeerde Osmose RO Enige Dubbele Zuivere het Watermachine van de Stadium Omgekeerde Osmose RO

Grote Afbeelding :  Enige Dubbele Zuivere het Watermachine van de Stadium Omgekeerde Osmose RO

Productdetails:
Plaats van herkomst: Guangdong, China (Vasteland)
Merknaam: HJ
Certificering: ISO 9001,ISO18001,ISO14001,CE
Modelnummer: Aangepast
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 eenheid/Eenheden
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Karton of houten geval
Levertijd: 7-10days na betaling kwam aan
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 reeksen per jaar

Enige Dubbele Zuivere het Watermachine van de Stadium Omgekeerde Osmose RO

beschrijving
Techniek: RO+EDI-materiaal in twee stadia Capaciteit: 500-1000000LPH
pomp: Horizontaal of Verticaal Pijpleidingsmateriaal: UPVC
Controle: automatisch of hand Verpakking: Plastic fles
Hoog licht:

Machine van het omgekeerde Osmose de Zuivere Water

,

EDI Pure Water Machine

,

De Reinigingsmachine van het 150000 Gallonwater

Machine van het de Omgekeerde Osmosero Zuivere Water van het goede Kwaliteits de Enige/Dubbele Stadium

Het industriële omgekeerde osmosemateriaal kan opgeschorte vaste lichamen, bacteriën, virussen, metaalionen, enz. effectief verwijderen.

1.Raw watertank
1) Functie: Overwin de instabiliteit van de watervoorziening van het pijpnetwerk en verzeker de stabiele en ononderbroken watervoorziening van het volledige systeem; tegelijkertijd, verstrekt het ook een waarborg voor de betrouwbaarheid op lange termijn van het materiaal.
2) Selectie: PE materiaal of de tank van het roestvrij staalwater.
3) Controle: De watertank is uitgerust met een de vlotterklep van het hoogwaterniveau en een schakelaar van het laag-waterniveau. Het heeft de voordelen van hoge betrouwbaarheid, lage prijs, eenvoudige structuur en geschikte installatie. Wanneer de waterspiegel op een hoog niveau is, is de vlotterklep gesloten om watertoevloed tegen te houden. Wanneer de waterspiegel bij een lage waterspiegel is, opent de de vlotterklep van het hoogwaterniveau en begint om de watertank te vullen. Tegelijkertijd, wordt de lage waterspiegelschakelaar uitgezet en de aanjaagpomp houdt op werkend.
 

2. Ruw waterpomp
1) Functie: Verstrek noodzakelijke werkdruk voor voorbehandelingsmateriaal.
2) Selectie: Bepaal de werkdruk van de aanjaagpomp volgens de daling van de ontwerpdruk van elk voorbehandelingsapparaat (de maximumdrukdaling van elk filterapparaat is 0.05Mpa), en de druk alvorens de hoge drukpomp niet kan zijn minder dan 0.5Kg/cm2.
3) Controle: Na de pomp, gebruik een regelende klep om de druk en de watertoevloed aan te passen.

 

3. Mechanische filter (de filter van het kwartszand)
1) Functie: Het ruwe water gaat eerst door een mechanische filter over, en 12-24 zand van het netwerk wordt het fijne kwarts geplaatst in de filter, zodat de opgeschorte onzuiverheden zoals vlokjes en roest in het ruwe water in het proces worden onderschept. Aangezien de mechanische filter een hoop opgeschorte onzuiverheden tijdens verrichting behoudt om de normale bedrijfsvoering van de filter te verzekeren, moet de filter en worden gepolijst regelmatig worden gespoeld.
2) Typeselectie: gebruiksfrp materiële (glas versterkt plastiek) container.
3) Controle: De terugslagverrichting van de mechanische filter keurt een handcontrolemechanisme goed. De filter zou één keer per dag moeten worden schoongemaakt, en de het schoonmaken tijd is 10-20 minuten.

 

4. Geactiveerde koolstoffilter
1) Functie: Dit proces keurt geactiveerde koolstoffilter goed, die als voorbehandeling van omgekeerde osmoseapparaat zeer belangrijk is. Het omgekeerde osmosesysteem vereist de index SDI≤5 van het inhamwater, en overblijvende chloor <0>   1. Absorbeer één of ander organisch stof in water, is het adsorptietarief over 60%
2. Absorbeer overblijvende chloor in water. Het absorbeert anorganische colloïden, organische colloïden en oplosbare organische polymeeronzuiverheden met een deeltjesgrootte van ongeveer 10-20 ångström, evenals overblijvende chloor die moeilijk om in een zandfilter is te verwijderen. De reden waarom de geactiveerde koolstof kan worden gebruikt om actieve materialen met een deeltjesgrootte van ongeveer tientallen ångström te adsorberen is dat zijn structuur een groot aantal micropores en hiaten met een gemiddelde poriediameter van 20-50 ångström heeft. Deze structurele eigenschap van geactiveerde koolstof maakt zijn oppervlakteadsorptie het gebied 500-2000m2/g kan bereiken, omdat de moleculaire diameter van algemeen organisch stof lichtjes minder dan 20-50 ångström is, zo geactiveerde koolstof heeft een sterk adsorptieeffect op organisch stof. Bovendien heeft de geactiveerde koolstof een sterke dechloreringscapaciteit. Omdat de overblijvende chloor sterke oxyderende eigenschappen heeft, reageert de overblijvende chloor met koolstof om kooldioxide te produceren en de chlorideionen, wordt zo slechts een kleine hoeveelheid koolstof verloren, zodat kan de geactiveerde koolstof voor dechlorering worden gebruikt. Oud. De geactiveerde koolstof niet alleen heeft de bovengenoemde functies, maar ook kan de eigenaardige geur en het pigment in het water verwijderen, en de duidelijkheid van water verbeteren. Na de geactiveerde koolstof wordt gebruikt voor een periode, zijn dalingen van de adsorptiecapaciteit en moet worden geregenereerd of worden vervangen. Daarom na de ruw waterpassen door de koolstoffilter, kan de waterkwaliteit zeer worden verbeterd, en de verontreiniging van het omgekeerde osmosemembraan kan worden verminderd. Na de behandeling, kan de waterkwaliteit aan de vereisten van de waterkwaliteit van het Type de van omgekeerde osmoseapparaat (overblijvende chloor <0> 2) voldoen selectie: de gebruiksglasvezel versterkte plastic container met een uitbreidingstarief van 40%.
3) Controle: De geactiveerde koolstoffilter wordt gecontroleerd door een handcontrolemechanisme. Omdat de geactiveerde koolstoffilter een hoop opgeschorte onzuiverheden tijdens het werk absorbeert om de normale bedrijfsvoering van het systeem te verzekeren, moet het worden gespoeld en achter spoelde elke dag. Het het spoelen proces wordt bepaald tegen de het schoonmaken tijd. 15-30 minuten.

 

5. Volledig automatisch waterontharder of het doseren apparaat
1) Functie: Het proces om waterhardheid (Ca2+, Mg2+) te verwijderen wordt geroepen het zacht worden. Dit materiaal wordt gevuld met de ionenuitwisselingshars van Na van 001×7 sterke zure, en de natriumionen worden gebruikt om calcium en magnesiumionen in het ruwe water te vervangen, zodat de overblijvende hardheid van het ruwe water minder dan 0.03mmol/L. is. Het doel om zacht te worden is het schrapen op de oppervlakte van het omgekeerde osmosemembraan te verhinderen, om de levensduur en behandelingsefficiency van het omgekeerde osmosemembraan uit te breiden.

2) Selectie: De waterontharder wordt gemaakt van glasvezel versterkte plastic container,
3) Controle: Het controlesysteem keurt het Amerikaanse type van automatische controleklep goed. Volgens het vastgestelde tijd/stroomtarief, kan het hoofd van de controleklep de hars automatisch regenereren om zout te voltooien absorptionbackwash, het positieve proces van de flushingwaterinjectie. De waterontharder is uitgerust met een regeneratietank. De hoeveelheid zout en water in de zoute tank zou dagelijks moeten worden gecontroleerd, en het zout zou (het gebruik van gejodeerd zout en ander zout met additieven is belemmerd) op tijd moeten worden opnieuw gevuld.

 

6. Precisiefilter
1) Functie: De precisiefiltratie wordt ook genoemd veiligheidsfilter. Het is een behandelingsproces alvorens het ruwe water het apparaat van het omgekeerde osmosemembraan ingaat. Het pp-filterelement heeft de kenmerken van grote filtratiestroom, de grote capaciteit van de vuilholding, en klein drukverlies. Het kan buitenlandse deeltjes verschillende partikelgroottes blokkeren en oppervlaktefiltratie en diepe filtratie integreren. De precisiefilter is ook belemmerd na een bepaalde periode van gebruik. Daarom smelten pp opgeblazen filterelement moeten na een bepaalde periode worden vervangen. De basis voor vervanging: het drukverschil before and after de precisiefilter wordt vervangen wanneer het drukverschil 0.05-0.1Mpa is.
2) Selectie: de container van het gebruiksroestvrije staal.

 

7. Hoge drukpomp
1) Functie: De hoge drukpomp moet de werkdruk van de stroom van het productwater en de waterkwaliteit verstrekken door het omgekeerde osmosesysteem dat wordt vereist. Na de gefiltreerde waterpassen door het pomplichaam, bereikt het een druk van ongeveer 10 kg om de inhamdruk van het membraanlichaam te ontmoeten en de output van zuiver water te verzekeren.
2) Modelselectie: Pomp van de Grundfos die wordt de verticale meertrappige hoge druk gebruikt volgens de werkdruk door het omgekeerde osmosemembraan wordt vereist.
3) Controle: Wanneer de de maatwijzer van de ruw waterdruk 2KG bereikt, druk de schakelaar van de waterproductie, het begin van de hoge drukpomp, en het begin van de waterproductie. Er is een schakelaar van de drukbescherming voor de hoge drukpomp. Wanneer de druk van het inhamwater lager is dan 1KG, is de schakelaar van de drukbescherming gesloten en de hoge drukpomp houdt op werkend.

 

8. Materiaal van het omgekeerde osmose het zuivere water (zuiver waterapparaat)
1) Functie: Het omgekeerde osmoseapparaat is het belangrijkste deel van de gezuiverde waterproductielijn. De hoogwaterstroom kan onder lagere werkende druk, met een gemiddeld zout verwerpingstarief van 99,5% worden verkregen.
Omdat het membraan de bovengenoemde voordelen heeft, verstrekt het een bredere ruimte voor de selectie van hulpmateriaal zoals waterpompen, drukvaten, pijpleidingen, en kleppen. En het gebruik van een kleinere machtsmotor kan aan de behoeften van het werk voldoen. Tegelijkertijd, drukken de kenmerken van hoogwaterstroom en hoog ontziltingstarief van het membraan materiaal zeer productiekosten en de investeringskosten van het systeemmateriaal, en kunnen heel wat energie besparen, systeem bedrijfskosten drukken, en waterkwaliteit verbeteren.
De ontworpen watertemperatuur van het omgekeerde osmoseapparaat is 25°C, en de waterbezettingsgraad is 70%.

 

9. Watertank (originele watertank)
Functie: Verstrekt het het productwater van de reserve omgekeerde osmose en stabiele watervoorziening voor het volgende niveau van het systeemwerk.

 

Enige Dubbele Zuivere het Watermachine van de Stadium Omgekeerde Osmose RO 0

Contactgegevens
Foshan Hongjun Water Treatment Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: hongjun

Tel.: +8618823149433

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)