Thuis Productenhet industriële materiaal van de waterreiniging

OEM Geïntegreerd Behandelings van afvalwatermateriaal met het Systeem van de Geurinzameling

Certificaat
China Foshan Hongjun Water Treatment Equipment Co., Ltd. certificaten
China Foshan Hongjun Water Treatment Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Grote mensen, groot bedrijf, de goede dienst

—— Maximum Vita

De werkgever is ingenieur zelf! En hij is zeer professioneel en ervaren.

—— M. Laowan

Ik kan en het systeem testen vóór levering komen, en de ingenieur is zeer geduldig om me te onderwijzen hoe te om het te gebruiken. Ik voel tevreden.

—— Al Sugri

Ik ben online Chatten Nu

OEM Geïntegreerd Behandelings van afvalwatermateriaal met het Systeem van de Geurinzameling

OEM Geïntegreerd Behandelings van afvalwatermateriaal met het Systeem van de Geurinzameling
OEM Geïntegreerd Behandelings van afvalwatermateriaal met het Systeem van de Geurinzameling OEM Geïntegreerd Behandelings van afvalwatermateriaal met het Systeem van de Geurinzameling OEM Geïntegreerd Behandelings van afvalwatermateriaal met het Systeem van de Geurinzameling

Grote Afbeelding :  OEM Geïntegreerd Behandelings van afvalwatermateriaal met het Systeem van de Geurinzameling

Productdetails:
Plaats van herkomst: Guangdong, China (Vasteland)
Merknaam: HJ
Certificering: ISO 9001,ISO18001,ISO14001,CE
Modelnummer: Aangepast
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 eenheid/Eenheden
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Karton of houten geval
Levertijd: 7-10days na betaling kwam aan
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 reeksen per jaar

OEM Geïntegreerd Behandelings van afvalwatermateriaal met het Systeem van de Geurinzameling

beschrijving
Lichaamsmateriaal: Koolstofstaal Controle: Automatisch
De dienst: OEM, ODM Capaciteit: 6000T/D
Waterkwaliteit: stabiel Certificering: ISO 9001,CE
Hoog licht:

OEM Geïntegreerd Behandelings van afvalwatermateriaal

,

6000T/D geïntegreerd Behandelings van afvalwatermateriaal

OEM Geïntegreerd Behandelings van afvalwatermateriaal met het Systeem van de Geurinzameling
 
Het geïntegreerde behandelings van afvalwatermateriaal is een apparaat dat de primaire sedimentatietank, I en II tanks van de contactoxydatie, secundaire sedimentatietanks, en moddertanks, integreert en luchtverluchting in I en II tanks van de contactoxydatie uitvoert om contact tot oxydatie de efficiënte combinatie van de geactiveerde moddermethode te maken en de geactiveerde moddermethode bewaart het probleem van het vinden van iemand om een behandelings van afvalwaterproces te ontwerpen en infrastructuurbouw te doen.
 
 
Toepassingsgebied
Het geïntegreerde behandelings van afvalwatermateriaal is geschikt voor binnenlandse riolering in woonkwarten, dorpen, dorpen, bureaugebouwen, winkelcomplexxen, hotels, restaurants, verpleeghuizen, instellingen, scholen, troepen, ziekenhuizen, wegen, spoorwegen, fabrieken, mijnen, toeristische attracties, enz. de Gelijkend op de behandeling en hergebruik van klein en middelgroot industrieel organisch afvalwater zoals slachting, aquatische productverwerking, en voedsel. De waterkwaliteit van de riolering door dit materiaal wordt behandeld voldoet aan de eerste niveaub norm van de nationale uitvoerige norm die van de behandelings van afvalwaterlossing.
 
 
Processelectie
1. A/O proces
2. SBR-proces
3. AAO-proces
4. MBR-proces
 
Toepassingsgebied
De belangrijkste behandelingsmethode is de methode van de contactoxydatie met biochemische behandelingstechnologie. Het ontwerp van het gecombineerde geïntegreerde binnenlandse behandelings van afvalwatermateriaal is hoofdzakelijk de behandeling van binnenlandse riolering en gelijkaardige industriële organische riolering. De parameters van de waterkwaliteit worden berekend volgens de algemene kwaliteit van het binnenlandse rioleringswater, en binnenvloeiende BOD5 is de meter van 200mg/L.
De belangrijkste onderdelen: 1. De tank van de hydrolyseverzuring; 2. De tank van de contactoxydatie; 3. De tank van de onzuiverheidssedimentatie; 4. Desinfectiebehandeling; 5. Tank van de modder de aërobe spijsvertering.
 
1. De tank van de hydrolyseverzuring
Het belangrijkste proces van dit proces moet de riolering vooraf behandelen vóór behandeling, bepaalde anaërobe gisting van het afvalwater in het water uitvoeren, en de biologische afbreekbaarheid van de riolering verbeteren. Dit is een belangrijke stap vóór de behandeling van afvalwater, die de recentere riolering kan direct beïnvloeden. De behandelingsefficiency en de behandelingstijd kunnen de efficiency van behandeling van afvalwater maximaliseren en consumptie verminderen.
 
2. De pool van de contactoxydatie
De oxydatietank is verdeeld in verscheidene rangen volgens de verontreinigingsgraad van de waterbehandeling, het gewone type en het verbeterde type. Het wordt over het algemeen beoordeeld op de verwerkingstijd gebaseerd. Als de behandelingstijd niet meer dan vier uren is, gebruik een gewone oxydatietank, en als de behandelingstijd tussen 4-6 uren is, gebruik een verbeterde oxydatietank. Hoofdzakelijk, wordt de aftakking van de tank van de hydrolyseverzuring gestroomd aan de tank van de contactoxydatie voor biochemische behandeling. Het grootste deel van het organische stof in de originele riolering wordt hier gedegradeerd en gezuiverd. De aërobe bacteriën gebruiken de vuller als drager en gebruiken het organische stof in de riolering als voedsel om het organische stof in de riolering in anorganische zouten te ontbinden om het doel van reiniging te bereiken. Voor de overleving van aërobe bacteriën, moet er genoeg zuurstof zijn, d.w.z., genoeg opgeloste zuurstof in de riolering, om het doel van biochemische behandeling te bereiken. De aërobe poollucht wordt verstrekt door een ventilator. De pool keurt een nieuw type van elastische driedimensionele verpakking goed, die een grote oppervlakteverhouding, een lange levensduur, een gemakkelijke filmvorming, en corrosieweerstand heeft. De bodem van de pool keurt een roterend het mengen zich beluchtingstoestel goed om de overdrachtssnelheid van opgeloste zuurstofhoogte te maken. Tegelijkertijd, heeft het de voordelen van lichtgewicht, geen verouderen, niet gemakkelijk om worden geblokkeerd en, te snakken levensduur. Is de gas-water verhouding van de contactpool over 12:1. (0.5-5 m3/h-contactpool is secundair)
 
3. De tank van de onzuiverheidssedimentatie
Nadat de riolering door de biologische tank van de contactoxydatie wordt behandeld, stroomt de aftakking in de sedimentatietank alleen aan verder precipitaat en verwijdert gevallen biofilm en sommige organische en anorganische kleine deeltjes. De sedimentatietank is gebaseerd op het principe van ernst. Wanneer de riolering die opgeschorte vaste lichamen bevatten op dit ogenblik van volledig stroomt, zal de ernst de substantie storten. Het bovenste gedeelte van de sedimentatietank is uitgerust met een regelbare afzetwaterkering om de waterspiegel aan te passen; het lagere deel is uitgerust met een kegelvormig sedimentatiegebied en een apparaat van het moddergas. De luchtbron wordt verstrekt door een ventilator, en de modder wordt vervoerd aan de tank van de modder aërobe spijsvertering door lucht te ontdoen van.
 
4. Desinfectie
De desinfectietank is 30 minuten volgens standaard „TJ14-74“. Als het het ziekenhuisriolering is, zal de desinfectietank de woonplaatstijd tot 1-1.5 u verhogen. Ons bedrijf keurt de desinfectieapparaat goed van het chloordioxyde. De desinfectiepool en het desinfectieapparaat kunnen de dosering volgens de grootte van de wateroutput onophoudelijk veranderen, om het doel te bereiken om meer water met meer water toe te voegen, en minder water met minder water toe te voegen. Andere apparaten kunnen afzonderlijk worden voorbereid. (Als het voor industriële riolering wordt gebruikt, kunnen de desinfectietank en het desinfectieapparaat worden weggelaten.)
 
5. Tank van de modder de aërobe spijsvertering
De resterende die modder van de sedimentatietank wordt gelost wordt onderworpen aan aërobe spijsvertering en stabilisatiebehandeling in de tank om het volume van de modder te verminderen en de stabiliteit van de modder te verbeteren. De hoeveelheid modder na aërobe spijsvertering is klein. Wanneer het schoonmaken, kan een zuigingsvrachtwagen worden gebruikt om zich van het inspectiegat van de moddertank tot de bodem van de moddertank voor zuiging uit te breiden en dan het uit te vervoeren (maak eens om de zes maanden schoon). Het bovenste gedeelte van de tank van de modder aërobe spijsvertering is uitgerust met een apparaat van de bovendrijvende vloeistofterugkeer, zodat de bovendrijvende vloeistofoverstromingen aan de tank van de hydrolyseverzuring.
 
 

Contactgegevens
Foshan Hongjun Water Treatment Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: hongjun

Tel.: +8618823149433

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)