Foshan Hongjun Water Treatment Equipment Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Candie Liang

Telefoonnummer : +8618823149433

WhatsApp : +8618823149433

Free call

DE KWALITEITSBORGING VAN DE KWALITEITSdienst

January 20, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over DE KWALITEITSBORGING VAN DE KWALITEITSdienst

Wij voorzien u van niet alleen de producten met onze hartelijke toewijding maar ook totale die verplichting door de volledige tevredenheid van klanten wordt waargenomen. Het is onze kernen om u met uitvoerige opleiding aan exploitanten te dienen en het oplossen van om het even welke technische die problemen in de productie en de materiaalmislukking onder ogen worden gezien nadat het materiaal in gebruik wordt genomen.

Het eeuwige doel van onze dienst is „Klant eerst“. Wij bevestigen de innovatieve stijl van het werk, en streven de „Strikte kwaliteitscontrole, de professionele technische diensten, de maximalisering van het klantenvoordeel“ als criteria aanhangen ernaar om het bedrijfswerk uit te voeren.

 

 

Techicaloverleg en Vooronderzoek

In detail het analyseren van uw waterbron, waterkwaliteit en nauwkeurig het bepalen van de eigenschappen en de parameters van water. Het bepalen van al doel voor waterkwaliteit door te onderzoeken en dicht het onderzoeken met uw samenwerking, om produceren te verzekeren het meest approproate plannen in tenuitvoerlegging van projecten processen.

 

 

Techniekontwerp en Regelingsformulering

Het ontwerpen van en het introduceren van het meest aangewezen systeem van de waterbehandeling volgens uw vereisten met inbegrip van ruw waterkwaliteit, requiements van het afzetwater, begroting van project en de ruimte om de definitieve oplossing voor het project uit te werken.

 

laatste bedrijfsnieuws over DE KWALITEITSBORGING VAN DE KWALITEITSdienst  0

 

Tenuitvoerlegging van projecten en Plaatsinstallatie

Verzekerend om het projectdoel door one-stop dienst te bereiken die met inbegrip van gestandaardiseerde vervaardiging van materiaal, volledige levering, installatie, en professionele houding zuivert.

Analying de gemaakte verrichtingsgegevens had op het materiaal na de tenuitvoerlegging van projecten, en het verstrekken met gedetailleerd instrumentenhandboek en de opleiding van ruim het onderhoudspersoneel betrekking. En u kunt de de diensttijd voor uw eigen daadwerkelijke situatie ook uitbreiden.

 

 

Kwaliteitsborging en de Naverkoopdienst

Oproepen gratis onze 24 uren nationale klantenservice hotline. Gevend de meest professionele raad van oplossing schikt de eerste keer en de kwaliteitsborgingdiensten ter plaatse na volledig het begrip van de voorwaarde van mislukkingen.

 

 

De dienstgoedkeuring en Projectzorg

Het verstrekken van om de drie maandentweede bezoek door het onafhankelijke krachtige de dienstmechanisme. De hele tijd het besteden van aandacht aan de daadwerkelijke verrichtingen van het project en het verstrekken van bescherming en optimaliseringsaanbevelingen voor u om de gevarieerde productieschaal en de ontwikkelende technologie van de waterbehandeling aan te passen.

Uitvoerend life-long onderhoud voor al materiaal, en verlenend kwetsbare delen van het materiaal en de technische overlegdienst om het project te waarborgen dat stabiel en betrouwbaar werkt.

 

laatste bedrijfsnieuws over DE KWALITEITSBORGING VAN DE KWALITEITSdienst  1

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in