China het industriële materiaal van de waterreiniging fabrikant

Handcontrole Geactiveerde Koolstoffilter Van verschillende media met Multiport-Klep

Productdetails:
Plaats van herkomst: Guangdong, China (vasteland)
Merknaam: HJ
Modelnummer: Hjmf-1500
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 eenheid / eenheden
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Doos of houten kist
Levertijd: 7-10days na betaling kwam aan
Betalingscondities: D/A, L/C, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 reeksen per jaar
Contact nu

Gedetailleerde informatie

klant: Filippijnen Materiaal: Koolstofstaal met epoxyhars
Diameter van: 1500mm Dikte: 6 mm
Het vullen Materiaal: kwartszand en geactiveerde koolstof Ventiel: Multi-havenklep
systeemcontrole: Handmatig Terugslag: Handmatig
Verbindingspijp: UPVC certificaat: ISO9001/BV/GMC

Productomschrijving

De industriële Geactiveerde Koolstof en Kwartsfilter van het Zandwater/de Filter Van verschillende media
Tank voor Waterbehandeling


Wat is de filter van verschillende media?
De Miltimediafilter is een kinf van het gebruiken van kwartszand (kwartszand en antraciet of geactiveerde koolstof) als filtermiddel van de filter. Het moet één gebruiken of verscheidene van filtermiddel, onder bepaalde druk, maken concentraat door het middel, om onzuiverheden te verwijderen, om het doel van de filter te bereiken. De binnenkant van verpakking is bedrijf: kwartszand, antraciet steenkool.

De geactiveerde Koolstoffilter is de gemeenschappelijkste methode van behandeling voor dechlorering en verwijdering van kleur, geur, Organische onzuiverheden & Overblijvende chloor van water, door adsorptie van de samenstellingen die deze problemen veroorzaken.

De geactiveerde Koolstoffilter werkt door adsorptie. De adsorptie is direct verwant met de oppervlakte van de media. Deze grote oppervlakte levert een reusachtig adsorptiegebied voor organische evenals chloormolecules om vast te maken. Deze intermoleculaire aantrekkelijkheid tussen de koolstofoppervlakte en de substantie die wordt geadsorbeerd kan worden veranderd door de dichtheid van de koolstof te verhogen of door de afstand tussen de koolstofoppervlakte en de substantie te verminderen die worden geadsorbeerd.


DE FILTERproces VAN HET DRUKzand
Het ruwe water wordt overgegaan door de filter van het drukzand, worden de filtermedia gesteund op grintbed dat uit veelvoudige lagen Gesorteerd kwartszand, Fijn zand, Super fijne witte zand en kiezelstenen van progressief grotere grootte bestaat. Tijdens de filtratiecyclus behoudt de filtreerlaag het vuil en de opgeschorte deeltjes van het water en accumuleert binnen de filter het water en accumuleert binnen de filtreerlaag. Aangezien de filtratievooruitgang de filtermedia die met behouden opgeschorte deeltjes wordt geladen wordt, resulteert dit in een ononderbroken verhoging van drukdaling over de filter, wanneer een vooraf bepaald niveau van de drukdaling de filter is gesloten voor het schoonmaken wordt bereikt.


ACHTERwas
Aangezien de filtratievooruitgang de filtermedia die met behoudt de opgeschorte deeltjes wordt geladen wordt, resulteert dit in een ononderbroken verhoging van drukdaling over de filter, wanneer een vooraf bepaald niveau van de drukdaling de filter is gesloten voor het schoonmaken wordt bereikt. De filtermedia worden schoongemaakt door terugslagsysteem. Na het polijsten wordt de filter gespoeld met ruw water en na de vereiste waterkwaliteit wordt bereikt de filter wordt gezet terug in de dienst. Afhankelijk van de gefiltreerde waterkwaliteit het vereiste wordt polijsten of gedaan met ruw water of met gefiltreerd water.


De parameters van de filtertechnologie:
Het tarief van de filterfiltratie: 8 ~ 300m3/h
Terugslagtijd: 8 tot 10
Werkdruk: ≤ 0.6Mpa
Het spoelen filter hoofdverlies: 0,8
Waterafzet: 2-5mg/L
Waterinham: <10mg> Waterafzet: <2mg> Ontwerptemperatuur: 5 ~ 4000C

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn