China het industriële materiaal van de waterreiniging fabrikant

Geïntegreerde de Waterzuiveringsinstallatieauto van het Ernstpakket - Terugslag Gemakkelijk Onderhoud

Productdetails:
Plaats van herkomst: Guangdong, China (vasteland)
Merknaam: HJ
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 eenheid / eenheden
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Doos of houten kist
Levertijd: 7-10days na betaling kwam aan
Betalingscondities: D/A, L/C, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 reeksen per jaar

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Roestvrij Staal Functie: betrouwbare verrichting en gemakkelijk onderhoud
Vergadering: reactor van de net de rotatiestroom, snelle geneigde buiskolonist en ernst valveless filter Ruw water: rivierwater, meerwater, ondergronds
Functie: leidingwater van het opbrengs het menselijke dagelijkse gebruik Corrosietype: Het epoxy Schilderen
Hoog licht:

De Installatie van de pakketbehandeling van afvalwater

,

pakketafvalwaterzuiveringsinstallatie

Productomschrijving

geïntegreerd het water filtrerend apparaat van de ernst auto-terugslag

 

 

  beschrijving

 

  Dit geïntegreerde ernst auto-gepolijste water filtrerende apparaat is ons R&D-product. Het is nieuwe algemene gebaseerd op onze absorptie van zowel binnenlandse als internationale technologie in waterbehandeling. Het heeft naturals van snelle bouwperiode, geconsolideerde investering, compacte lay-out, flexibele, kleine voetafdruk, aftakkingskwaliteit, eenvoudig verrichting en onderhoud en is wenselijk materiaal voor watervoorzienings dienende steden of industriële en mijnondernemingen. Het behandelde water voldoet aan de nationale „normen van de drinkwatergezondheid“ en is het verschijning verleent een geschiktere toegang voor stedelijke watervoorziening, en andere kleine post van de waterreiniging van industriële of mijnondernemingen.

 

     De lichaamstanks van het gehele apparaat zijn fabriek-gelast roestvrij staal of fabriek-met een laag bedekte koolstofstaaltanks in ons bedrijf. Het definitief gebeëindigde apparaat van onze workshop wordt vervoerd aan lokale plaats en daar kan in gebruik worden geassembleerd en worden gezet. Dit helpt om een snelle bouwperiode te maken.

     

     Het ruwe ontwerp van ons geïntegreerd water filtrerend apparaat is volledig gebaseerd op verschillende waterkwaliteit in verschillende plaatsen. Behalve een juiste optie in het doseren bedrag, verhogen wij ook een speciaal net met het doen pluizen van reagerend proces om een genoeg volledige het doen pluizen reactie te bereiken. Het ontwerp van oppervlaktelading is conservatiever hier om het vermogen van de schoklading van het materiaal te verhogen en ons materiaal geschikt te maken aan een bredere waaier van waterbehandeling. Het filtratiesysteem gebruikt distributie met een kleine weerstand voor diepe langzame zandfiltratie om een de gefiltreerde graden van de watertroebelheid te verzekeren ≤3.

 

eigenschap

 

Het geïntegreerde ernst auto-gepolijste water filtrerende apparaat toont een uitstekend ontwerp met gemakkelijke verrichting en onderhoud, het auto-in werking stelt door slim gebruik van hydraulische kenmerken die minder gespecialiseerde exploitant vereisen wanneer de mensen op de straat het apparaat kunnen in werking stellen presteert automatisch tot het eind.

 

De terugslag werkt automatisch zodra bepaald zich van blok over de oppervlakte van het filtreren laag verschijnt uitbreidt. Geen bewegende delen zijn uitgerust met het apparaat en de fout is bijna niets gebeurt met betrouwbare verrichting en gemakkelijk onderhoud.

Het volledige geïntegreerde apparaat stelt uit twee belangrijke delen, de reactor van de net rotatiestroom, de snelle geneigde buiskolonist en ernst de valveless filter samen. De technologie en de prestaties van deze twee delen worden geïntroduceerd zoals volgen:

 

 

 

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn