Foshan Hongjun Water Treatment Equipment Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Candie Liang

Telefoonnummer : +8618823149433

WhatsApp : +8618823149433

Free call

De Reinigingsmateriaal van het ultrafiltratiemembraan

January 15, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over De Reinigingsmateriaal van het ultrafiltratiemembraan

 

Technische Beschrijving:

 

Het ultrafiltratiemembraan voert scheiding van fysiek onderscheppingsonderzoek uit, neemt de technologie van de membraanscheiding druk als aandrijvende kracht, binnen 0.0050.01μm nauwkeurigheid effectief verwijderend deeltjes, colloïden, bacteriën, hitte en organische polymeersubstantie in water. Ben wijd van toepassing van belang te zijn scheiding, concentratie, reiniging. Technische de ultrafiltratie die het proces geen faseveranderingen heeft werkt in normale temperatuur zonder chemische reactie, is het het meest aangewezen aan warmtegevoelige materiële scheiding met de vooruitgang van temperatuur, anti-acid en alkali en oxydatieweerstand, kan de temperatuur onder 60℃ zijn en PH kan onophoudelijk voor een lange termijn op voorwaarde worden gebruikt 2-11.

 

 

Algemeen Proces:

 

Ruw water - hoge drukpomp - Voorbehandelingssysteem - het materiaal van de ultrafiltratie menbrane reiniging - schone watertank

 

 

Hoofdkarakters:

  1. Het meest geavanceerde product in waterreiniging, die zuiver fysieke onderschepping gebruiken om bacteriën en virus te verwerpen volledig, poogt direct drinkwater te lossen.
  2. De specificatie van het materiaal van de Waterbehandeling is flexibel, is de modulaire bouw facultatief en de bouw ter plaatse is eenvoudiger en efficiënt.
  3. Uitvoerend de volledige automatische onbeheerde functie, die de behoefte aan exploitant ter plaatse ondervangen.
  4. Het verstrekken van de flexibiliteit om het materiaal over te brengen en het verzekeren van de capaciteit van noodsituatiecapaciteit om zoals vloed, droogten, en andere kunstmatige verontreiniging te behandelen die, minstens in toepassing verdubbelen.

Model/inhoud

QUB-

002

QUB-

004

QUB-

006

QUB-

010

QUB-

015

QUB-

020

QUB-

032

QUB-

050

QUB-

100

Verwerkingsschaal (T/h)

2 4 6 10 15 20 32 50 100

 

Nota: het bovengenoemde materiaalmodel is gebaseerd op het uitvoerige type van projectoverwegingen en de ontwikkeling van het standaardmodel, kunnen wij de niet genormaliseerde producten ook ontwerpen, om aan de daadwerkelijke behoeften van verschillende projecten te voldoen.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Reinigingsmateriaal van het ultrafiltratiemembraan  0laatste bedrijfsnieuws over De Reinigingsmateriaal van het ultrafiltratiemembraan  1

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in